Kamping në Tale

Hapësira jonë e veçantë e cila i dedikohet kampingut është e gatshme të ju ofrojë hapësirë të bollshme për ju dhe familjen tuaj. Ne ofrojmë elektricitet, si dhe çdo shërbim tjetër ekstra nga stafi ynë i cili është i gatshëm në çdo moment të ju vijë në ndihmë.

Arsye pse duhet të vini në plazhin e Tales?

1. Plazh i pastër

 

Taleja, shquhet si një plazh goxha i pastër që do t’ju surprizojë. Qofshin për të qëndruar në rërën e butë, për të notuar në ujin e kaltër, ose thjesht për të ecur ngadalë në bregdet, plazhi i Tales do t’ju ofrojë një kombinim të përsosur të qetësisë dhe bukurisë natyrore. Nga vende të qeta dhe të veçanta deri te zona të gjera me rërë.

2. Pamjet e mahnitshme

 

Imagjinoni të zgjoheni me nje pamje panoramike të Detit Adriatik në horizont. Tale, Lezhe, ka peisazhe mahnitëse bregdetare. Hapesire e pafundme dhe nje plazh i virgjer do krijojne nje përshkueshmëri magjike për përvojën tuaj të camping-ut. Kapni bukurinë e natyrës dhe krijoni kujtime që do të zgjasin një jetë.

3. Kuzhina dhe kultura vendase

Shijoni kuzhinën vendase shqiptare dhe përfundoni në trashëgiminë kulturore të rajonit. Tale është nje shtëpi për fshatra bregdetare të mahnitshem ku mund të provoni ushqim të freskët detar, të shijoni pjata tradicionale dhe të kaloni mire me vendasit miqësorë. Eksploroni tregjet vendore, zbuloni artizanatin tradicional dhe merrni pjesë në ngjarje kulturore për të përjetuar vërtet nje eksperience te bukur.